Konferencia:
E-shop: právne správne a efektívne prevádzkovanie v roku 2020

Trvanie konferencie: 1-dňová konferencia

Základné informácie

Účastnícky poplatok: 149 - EUR bez DPH, , zahŕňa pracovné materiály, občerstvenie počas celej doby konferencie a plnohodnotný obed.

Doba trvania: 8.30-15.30

Téma

E-shop 2020 - reklamácie, povinnosti pri online predaji, právne minimum, najčastejšie pochybenia, certifikácia, novinky a trendy, ochrana osobných údajov, GDPR a e-privacy. Komplexná konferencia venovaná efektívnemu spravovaniu e-shopu zameraná na praktické rady, upozornenia a prípadové štúdie. Všetko, čo potrebujete vedieť o e-shopoch na jednom mieste.

termín

Najbližší termín: 26.5.2020

Program konferencie

  • 8:30 – 9:00

    Registrácia účastníkov s občerstvením

  • 9:00 – 9:50

    Reklamácie v e-shope

    Mgr. Eva Braxatorisová, advokát

    Nestraťte sa v aktuálnej legislatíve a zistite, ako efektívne vybaviť reklamácie! Na prvej prednáške sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť z oblasti práva a povinnosti e-shopov pri reklamáciách v roku 2020.

    • Práva spotrebiteľov pri reklamovaní tovaru alebo služby
    • Najčastejšie problémy pri vybavovaní reklamácií
    • Aktuálna legislatíva
    • Príklady z praxe
  • 9:50 – 10:30

    Internetový obchod a certifikácia – všetko, čo potrebujete vedieť

    Ing. Jozef Dvorský, výkonný riaditeľ SAEC

    Ako sa vyvíja online predaj na Slovensku, ako často a čo nakupujeme cez internet, ako za produkty platíme a ako si ich necháme doručovať? Prečo certifikovať internetový obchod a ako plniť certifikačné pravidlá?

    • Prečo certifikovať internetový obchod?
    • Certifikačné pravidlá – jednotlivé okruhy, ako ich plniť
    • Audit všeobecných obchodných podmienok
    • Najčastejšie chyby a problémy – najčastejšie pokuty SOI
  • 10:30 – 10:40

    Prestávka s občerstvením

  • 10:40 – 11:30

    Právne minimum pre e-shopy - prehľad najdôležitejších povinností prevádzkovateľa e-shopu voči spotrebiteľovi

    Mgr. Eva Braxatorisová, advokát

    Prednáška vám poskytne prehľad o základných právach a povinnostiach prevádzkovateľov e-shopov. Rovnako sa dozviete, aké sankcie Vám hrozia za porušenie právnych predpisov. Buďte v obraze – neznalosť zákona neospravedlňuje...

  • 11:30 – 12:20

    Kontrolné oprávnenia SOI a nové právne regulácie pri dohľade nad ochranou spotrebiteľa

    Mgr. Eva Braxatorisová, advokát

    Príklady najčastejších pochybení, rozhodovacia prax a očakávané zmeny právnych predpisov

  • 12:20 – 13:20

    Obed

  • 13:20 – 14:20

    Ochrana osobných údajov v e-shope, GDPR, e-privacy

    JUDr. Jozef Lukajka, PhD., advokát

    V prípade, ak prevádzkujete e-shop a získavate údaje od zákazníkov, vyplývajú pre Vás povinnosti týkajúce sa Ochrany osobných údajov. Viete o nich všetko? Viete, kedy a akým spôsobom a o čom informovať zákazníka? Ako zasielať mailom informácie o novinkách a akciovom tovare, či kedy je možné osobné údaje zákazníka využiť na marketingové účely? Čo nové sa chystá v oblasti GDPR? Na čo sa pripraviť a kedy vstúpi do platnosti nové nariadenie e-privacy? Dozviete sa na prednáške.

  • 14:20 – 15:00

    Trendy v online komunikácii eshopov

    Kamil Aujesky, Digital Director & CEO

  • 15:00 – 15:30

    Ako ovplyvniť zákaznícke správanie

    Matej Šucha, MINDWORX

  • 15:30

    Tombola a ukončenie konferencie

Máte otázky k tejto konferencii?

Radi Vám pomôžeme!

Input:

Sprievodný program

Tombola

tombola

 

Popis

Ak ste marketér, majiteľ e-shopu, alebo Vás zaujíma, ako efektívne spravovať e-shop, táto konferencia je pre Vás. Nenechajte si ujsť kompletný prehľad noviniek a aktuálnych trendov,  upozornení, odporúčaní a príklady z praxe! Reklamácie, právne minimum, povinnosti pri online predaji, certifikácia, ochrana osobných údajov, inšpirácie a trendy! Všetko, čo potrebujete vedieť o e-shopoch na jednom mieste.

Získate cenné informácie od 5 odborníkov z praxe. Čaká Vás bohatý program a inšpiratívni ľudia. 

Kontaktná osoba

Dana Jánošíková
dana.janosikova@eseminare.sk
02/33 00 52 28

Cieľová skupina

Určené pre majiteľom e-shopov, konateľom, marketérov, prevádzkovateľom e-shopov a záujemcov o problematiku.

Lektori

Mgr. Eva Braxatorisová

Mgr. Eva Braxatorisová

Advokátka, ktorá už počas štúdia nadobudla skúsenosti v komerčnej sfére v pozícii vedúcej projektov a riadenia marketingových spoločností. Po absolvovaní právnej praxe vo verejnej správe vykonáva od roku 2009 advokátsku prax samostatne. Je držiteľkou licencie mediátorky na riešenie sporov mimosúdnou cestou, pravidelne publikuje a vedie semináre, najmä v oblasti práva nehnuteľností, medicínskeho a rodinného práva a práva obchodných spoločností.

JUDr. Jozef Lukajka PhD.

JUDr. Jozef Lukajka PhD.

Okrem lektorskej a publikačnej činnosti pôsobí v Advokátskej kancelárii LUKAJKA & PARTNERS s. r. o. ako advokát, kde sa venuje uplatňovaniu nárokov a zastupovaniu klientov v súdnych konaniach, konaniach s inšpektorátmi práce, so Slovenskou obchodnou inšpekciou a ďalšími štátnymi inštitúciami.  Pred výkonom advokátskej činnosti pôsobil niekoľko rokov ako právnik na právnom oddelení inšpektorátu práce, kde okrem iného dohliadal na dodržiavanie pracovného práva a BOZP (je držiteľom osvedčenia bezpečnostného technika v zmysle zákona o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci) v spoločnostiach. Počas svojej praxe nadobudol skúsenosti najmä v oblasti sporovej agendy (pracovné právo, BOZP, trestné právo, správne právo a pod.) a práva v e-commerce (eshopy, internetové obchody a pod.) pri poskytovaní právnych služieb pre slovenských a zahraničných klientov. Právnemu rámcu eshopov a ich zastupovaniu v súdnych konaniach, konaniach so SOI a Úradu na ochranu osobných údajov sa venuje od samotného prijatia základných zákonov pre túto oblasť (zákon č. 122/2013 Z. z., zákon č. 102/2014 Z. z. a pod.) v zmysle neskorších novelizácií. Od prijatia týchto zákonov poskytol viac ako 300 právnych riešení v oblasti eshopov a internetových obchodov pre firmy a živnostníkov.

Jozef Dvorský

Jozef Dvorský

Lektor pôsobí ako výkonný riaditeľ Slovenskej asociácie pre elektronický obchod.

Kamil Aujesky

Kamil Aujesky

Venuje sa online marketingu, pravidelne prednáša na konferenciách, školách a vlastných eventoch. Založil prvú digitálnu konzultačnú agentúru na slovensku – BOTTLE. Moderuje Marketing Backstage, čo je YouTube show zameraná na marketing a reklamu, do ktorej si pravidelne pozýva ľudí z reklamy. Okrem toho aktuálne pracujem v Orange ako Online Advertising Coordinator. V roku 2017 sa stal Google Partners Trainerom a so svojim blogom, www.kamilaujesky.com  vyhral súťaž Bloger Roka 2016 v kategórii IT a Inovácie a v roku 2017 v kategórii IT, inovácie a biznis.

Matej Šucha

Matej Šucha

Všetci v oblasti marketingu hľadajú ďalšiu veľkú vec - ďalší parný stroj. Niečo, čo zvýši výnosy a produktivitu 5-10 krát. Matej verí, že ďalšou veľkou vecou nebudú technológie, ale psychológia.
Matej je zakladateľom MINDWORX, jedinečnej konzultačnej spoločnosti, ktorá pomáha klientom porozumieť psychológii a behaviorálnej ekonómii v oblastiach ako marketing, predaj, HR a zmena správania.
Téme behaviorálnej ekonómie sa začal venovať už počas štúdia na Kodanskej univerzite v Dánsku a ETH Zürich vo Švajčiarsku. Po získaní skúseností v roku 2015 odišiel z podnikového sveta a plne sa venoval MINDWORX. V súčasnosti poskytujú poradenstvo bankám, poisťovniam, telekomunikačnému priemyslu a mnohým ďalším.

Matejov posledný pokus je prvý online kurz svojho druhu: Psychológia a behaviorálna ekonómia v marketingu, kde spolupracoval s najväčšími menami z tejto oblasti - Sam Tatam a Rory Sutherland. 

Časový harmonogram

8:30 – 9:00 | Registrácia účastníkov s občerstvením

9:00 – 9:50 | Reklamácie v e- shope

9:50 – 10:30 | Internetový obchod a certifikácia – všetko čo potrebujete vedieť

10:30 – 10:40 | Prestávka s občerstvením

10:40 – 11:30 | Právne minimum pre e-shopy - neznalosť zákona neospravedlňuje 

11:30 – 12:20 | Kontrolné oprávnenia SOI  a nové právne regulácie nad ochranou spotrebiteľa

12:20 – 13:20 | Obed

13:20 – 14:20 | Ochrana osobných údajov v e-shope, GDPR, e-privacy

14:20 – 15:00 | Trendy v online komunikacii eshopov

15:00 – 15:30 | Ako ovplyvniť zákaznícke správanie

15:30 | Tombola a ukončenie konferencie

Termíny a prihlásenie - E-shop: právne správne a efektívne prevádzkovanie v roku 2020

  • 26.5.2020
  • Mgr. Eva Braxatorisová, Jozef Dvorský, JUDr. Jozef Lukajka PhD., Kamil Aujesky, Matej Šucha
  • 149,00 EUR + DPH
Input:

Ešte sú k dispozícii voľné miesta.
K dispozícií je už len obmedzený počet miest.
Tento termín je žiaľ vypredaný.
Garancia termínu.

Fotogaléria

Video

Konferencia E-shop 2019 – marketing, trendy a inšpirácie

Záznam

Partneri

Organizátori konferencie

Verlag DashoferCentrum Vzdelávania

Partneri konferencie    

             

marykaymarykay

kamil auejsky

marykay

    

               

Mediálny partner

education

Iné produkty k danej téme