Konferencia

Potraviny 2020 - legislatíva vs prax

Všetkých výrobcov, spracovateľov a distribútorov potravín pozývame na novú odbornú konferenciu. Nové legislatívne predpisy predstavujú pre prevádzkovateľov potravinárskych podnikov výzvy, s ktorými sa musia vysporiadať. Témy, ktoré aktuálne rezonujú si vypočujete z pohľadu zástupcov ŠVPS SR, PKS, ÚVZ SR, SZSM a SZPCC. Odborným garantom konferencie je Prof. MVDr. Jozef Bíreš, DrSc.

K tomuto semináru nie sú v súčasnej dobe vypísané žiadne termíny. O novo vypísaných termínoch Vám radi napíšeme, pokiaľ nám necháte kontakt.

Organizačné pokyny a faktúru vám pošleme pred termínom konania. Ceny sú uvedené bez DPH. S obchodnými podmienkami sa môžete oboznámiť tu.

Časový harmonogram

    • 8:30 – 9:00

      Registrácia účastníkov s občerstvením

    • 9:00 – 10:45

      I. BLOK - aktuálne témy so zástupcami ŠVPS SR a ÚVZ SR

    • 9:00 – 9:30

      MUDr. Iveta Trusková,PhD., MPH, MHA

      Výsledky a skúsenosti z výkonu úradnej kontroly potravín orgánov verejného zdravotníctva

    • 9:30 – 10:00

      Prof. MVDr. Jozef Bíreš, DrSc.

      Výsledky úradnej kontroly potravín z pohľadu ŠVPS SR

    • 10:00 – 10:30

      Prof. MVDr. Jozef Bíreš, DrSc.

      Predaj potravín na diaľku

    • 10:30 – 10:45

      Diskusia k I. BLOKU prednášok so zástupcami ŠVPS SR a ÚVZ SR

    • 10:45 – 11:00

      Prestávka s občerstvením

    • 11:00 – 12:45

      II. BLOK - aktuálne témy so zástupcami PKS, SZSM, SZPCC

    • 11:00 – 11:30

      JUDr. Jana Venhartová

      Novinky v potravinárskej legislatíve pre rok 2020

    • 11:30 – 12:00

      Ing. Eva Forrai

      Legislatíva vs konkurencieschopnosť slovenských spracovateeľov mäsa (konkrétne príklady z praxe)

    • 12:00 – 12:30

      Ing. Tatiana Lopúchová

      Vplyv nových legislatívnych opatrení a zmien na hospodárenie v pekárenskom odbore

    • 12:30 – 12:45

      Diskusia k II. BLOKU prednášok so zástupcami PKS, SZSM, SZPCC

    • 12:45 – 13:45

      Obed

    • 13:45 – 15:30

      III. BLOK

    • 13:45 – 14:00

      prof. JUDr. Tomáš Gábriš, PhD., LLM

      Úradné kontroly potravín v judikatúre Najvyššieho súdu SR

    • 14:00 – 14:30

      JUDr. Jana Venhartová

      Označovanie krajiny pôvodu základnej zložky potraviny

    • 14:30 – 15:00

      Ľuboš Mudrák

      Dosledovateľnosť pôvodu potravín

    • 15:00 – 15:15

      Diskusia k III. BLOKU prednášok

    • 15:15

      Tombola a ukončenie konferencie

Komu je určený

všetkým, ktorý sa zaujímajú o túto problematiku

Partneri

Organizátori konferencie

Partneri konferencie 

                    nethemba

                      

Mediálny partner



Miesto konania

Hotel MIKADO****

Hollého 11

949 01 Nitra

Hotel Mikado Hotel Mikado Hotel Mikado Hotel Mikado

GPS súradnice

N 48°18'24.5" E 18°04'38.6" ‎

Navigácia z BA

  • Z Bratislavy po ceste D1, smer Trnava, Žilina
  • Použite výjazd Trnava na R1, smer Nitra
  • Použite výjazd Nitra Západ na R1A, smer Nitra
  • Použite výjazd Nitra Mlynárce, smer Bratislavská ulica
  • Na kruhovom objazde použite 3. výjazd, smer Štúrova ulica
  • Na svetelnej križovatke odbočte vpravo, smer Hollého ulica
  • Po 250m je odbočka do ľava k hotelu - Hollého 1496/11, 94901 Nitra – Staré Mesto, Slovenská republika
  • Parkovanie je možné na hotelovom parkovisku alebo na prístupovej ceste

Navigácia z autobusovej a železničnej stanice

  • Zamierte na sever – na Staničná, smerom na – Cintorínska
  • Odbočte doľava – na Cintorínska
  • Odbočte doprava - na Železničiarska
  • Z kruhového objazdu zíďte zjazdom 1 – na Hollého
  • Hollého 1496/11, 94901 Nitra – Staré Mesto, Slovenská republika

Mapa

Lektori

!ERR No images found in //img.dashofer.sk/cif/fotogalerie/sem_k83/. Images path has to be on the same server. Supported img formats: jpg, jpeg, png, gif.

Termíny a miesto konania

K tomuto semináru nie sú v súčasnej dobe vypísané žiadne termíny. O novo vypísaných termínoch Vám radi napíšeme, pokiaľ nám necháte kontakt.

Organizačné pokyny a faktúru vám pošleme pred termínom konania. Ceny sú uvedené bez DPH. S obchodnými podmienkami sa môžete oboznámiť tu.