Konferencia:
POTRAVINY 2020 – Legislatíva, dozor, trendy, nové vyhlášky

Trvanie konferencie: 1-dňová konferencia

Základné informácie

Účastnícky poplatok: 169 - EUR bez DPH, , zahŕňa pracovné materiály, občerstvenie počas celej doby konferencie a plnohodnotný obed.

Doba trvania: 1-dňový praktický seminár, trvanie 8.30-15.45

Téma

Prvý ročník konferencie určený problematike potravín a potravinárskeho priemyslu. Najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín.

termín

Najbližší termín: 6.11.2019

Program konferencie

8:30 – 9:00 -  Registrácia účastníkov s občerstvením

9:00 - 9:45   

Úloha veterinárneho dozoru pri uvádzaní potravín na trh

9:45 - 10:30   

Povinnosti prevádzkovateľa potravinárskeho podniku pri prevádzke internetového obchodu s potravinami

10:30 – 10:40 -  Prestávka s občerstvením

10:40 - 11:20   

Časté mýty a omyly v označovaní potravinárskych produktov

11:20 - 12:00   

Efektívna minimalizácia rizika kontaminácie potravín cudzími predmetmi

12:00 – 13:00 -  Obed

13:00 - 13:45   

Proces schvaľovania novej potraviny - jednoduchá vec?

13:45 - 14:30   

Trendy vo falšovaní potravín a čo je možné v roku 2020 odhaliť?

14:30 – 14:40 -  Prestávka s občerstvením

14:40 - 15:30   

Duálna kvalita potravín

15:30 Tombola, ukončenie konferencie

Máte otázky k tejto konferencii?

Radi Vám pomôžeme!

Input:

Sprievodný program

Popis

1.ročník konferencie určený problematike potravín a potravinárskeho priemyslu. Najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín.

Kontaktná osoba

Dana Jánošíková
dana.janosikova@eseminare.sk
02/33 00 52 28

Lektori

Časový harmonogram

8:30 – 9:00 | Registrácia účastníkov s občerstvením

9:00 – 9:45 | Úloha veterinárneho dozoru pri uvádzaní potravín na trh

9:45 – 10:30 | Povinnosti prevádzkovateľa potravinárskeho podniku pri prevádzke internetového obchodu s potravinami

10:30 – 10:40 | Prestávka s občerstvením

10:40 – 11:20 | Časté mýty a omyly v označovaní potravinárskych produktov

11:20 – 12:00 | Efektívna minimalizácia rizika kontaminácie potravín cudzími predmetmi

12:00 – 13:00 | Obed 

13:00 – 13:45 | Proces schvaľovania novej potraviny - jednoduchá vec?

13:45 – 14:30 | Trendy vo falšovaní potravín a čo je možné v roku 2020 odhaliť?

14:30 – 14:40 | Prestávka s občerstvením

14:40 – 15:30 | Duálna kvalita potravín

15:30| Tombola, ukončenie konferencie

Termíny a prihlásenie - POTRAVINY 2020 – Legislatíva, dozor, trendy, nové vyhlášky

Miesto
Dátum
Lektor
Cena
Prihlásiť sa
  • 6.11.2019
  • 169,00 EUR + DPH
Input:

Ešte sú k dispozícii voľné miesta.
K dispozícií je už len obmedzený počet miest.
Tento termín je žiaľ vypredaný.
Garancia termínu.

Partneri

Organizátori konferencie

Partneri konferencie 

                    

                      

Mediálny partner



Iné produkty k danej téme

Odborný portál:  Škola efektívne

Odborné publikácie:  Mzdová učtáreň